Betha Thorsen Kanvas-barnehage

Velkommen til Betha Thorsen Kanvas-barnehage

I Betha Thorsen Kanvas-barnehage har vi fokus på gode relasjoner, trygghet, lek, læring og utvikling i samspill med hverandre .

Vi har et stort mangfold av nasjonaliteter blandt barn og ansatte, noe vi mener gjenspeiler Oslos flerkulturelle mangfold. Vi har derfor god erfaring med å ta imot flerspråklige barn, og vi er stolte av vårt mangfold.

Som basebarnehage har vi et fleksibelt og trygt læringsmiljø, der rom og kroker forandres etter barnas interesser og behov. Målet er å innby til nysgjerrighet, kreativitet, lek og moro. Barn elsker å utforske, og utvikler seg i samspill med omgivelsene sine, derfor er barns medvirkning sentralt i vårt arbeid. Med utgangspunkt i barnas interesser jobber vi med ulike prosjekter gjennom barnehageåret.

Vår sentrale beliggenhet i nærheten av Solli Plass, gjør at vi har kort vei til byens kulturelle tilbud, og vi bruker hele byen når vi er på tur med barna. Turene tilpasses hver enkelt aldersgruppe, med fokus på sikkerhet, fellesskap, kjennskap til lokalmiljø og varierte opplevelser. Vi er opptatt av sikkerhet på tur, og at barna skal lære seg trafikksikkerhet nå de ferdes i bybildet. 

Velkommen til oss!

Fakta om Betha Thorsen Kanvas-barnehage

Ansatte

Slik jobber vi i Kanvas